Izvēlieties valsti
+371 67313040
Prece pievienota grozam
 
Iepirkumu grozs ir tukšs

Cheesecake ar avokado un ikriem

Sastāvdaļas:


– Tostermaize - 4 šķēlītes
– 1 avokado
– 200 g krējuma siers (Frishkäse)
– 1 ēdamkarote skābā krējuma
– 1 ēdamkarote citronsulas
– sāls
– melnie pipari
– dilles
– 1 paciņa granulētā želatīna
– kūpinātā laša 2-4 šķēlītes
– sarkanie ikri
Četrās ēdamkarotēs aukstā ūdens iemērcē želatīnu un uzgaida 10 minūtes. Blenderī sasmalcina avokado un uzreiz pievieno tam klāt citronsulu, lai avokado nekļūst tumšs. Ieber sāli, piparus, pieliek klāt smalki sakapātas dilles. Krējuma sieru sajauc ar skābo krējumu, ieber sāli un piparus. Želatīnu izšķīdina, sildot uz lēnas uguns un nepārtraukti maisot. Želatīna vienu pusi ielej avokado masā, otru – krējuma sierā. Ar gredzenu-veidņu palīdzību tostermaizes šķēlītes veido apaļas, maizi atstāj veidnēs. Divās veidnēs līdz to augstuma pusei maizei virsū liek avokado masu, pēc tam krējuma sieru. Pārējās divās veidnēs - vispirms liek sieru, pēc tam avokado. Ievieto ledusskapī, lai atdziest apmēram stundas laikā. Pasniedz, noņemot veidnes un izrotājot ar laša gabaliņiem, sarkanajiem ikriem un shnitt sīpoliem.
Padoms: ja jums nav gredzenu-veidņu, tos var izgatavot no tukšas plastikāta pudeles, sagriežot pudeli ar šķērēm gareniski, bet pēc tam šķērsus vairākās 5-6 cm garās daļās. Salīmējot detaļas ar līmlentes palīdzību, jūs iegūsiet vajadzīgā diametra gredzenus-veidnes.