Izvēlieties valsti
+371 67313040
Prece pievienota grozam
 
Iepirkumu grozs ir tukšs

Cepti kartupeļi ar kaviāru

Sastāvdaļas:


– Lieli kartupeļi
– Biezpiena siers
– Freškrēms vai krējums
– Zaļie lociņi
– Sarkanie ikri
Atkarībā no ēdāju skaita nomazgā noteiktu skaitu lielo kartupeļu un katru kartupeli ietin folijā. Cep cepeškrāsnī, līdz tie ir gatavi (apmēram stundu 250°С temperatūrā). Izņem kartupeļus no cepeškrāsns un izvieto tos uz šķīvjiem. Līdz pusei atver foliju, griež gareniski kartupeļus uz pusēm, nepārgriežot līdz galam. Iekšā ieliek pildījumu no biezpiena siera, kas sajaukts ar freškrēmu vai krējumu smalki sagrieztiem zaļajiem lociņiem. Virsū uzliek 1 - 2 ēdamkarotes sarkano ikru. Pasniedz uz zaļo salātu lapām.
PADOMS: Procesa paātrināšanai vispirms uz 10 min. kartupeļus var ielikt mikroviļņu krāsnī uz maksimālo jaudu, iepriekš vairākas reizes mizu pārdurot ar dakšu. Tad cepšanas laiks cepeškrāsnī būs tikai 15 – 20 min.