Izvēlieties valsti
+371 67313040
Prece pievienota grozam
 
Iepirkumu grozs ir tukšs

Zivs ar krējuma mērci un kaviāru

Sastāvdaļas 2 porcijām:


– 2 zivju filejas (lasis, jūras mēle u.c.)
– 1 sīpols, 50 ml sausā baltvīna,
– 200 ml saldā krējuma,
– baltie pipari,
– sāls,
– vārīti kartupeļi,
– dilles,
– sarkanie ikri Zivi (lasi, jūras mēli u.c.)
sagriezt porciju gabalos un cept cepeškrāsnī “grila” režīmā (karstums no augšas).
Mērce: 1 smalki sagrieztu sīpolu apcep sviestā, līdz tas paliek caurspīdīgs, pievieno 50 ml sausa baltvīna un nedaudz pasautē.
Pielej glāzi saldā krējuma, pievieno sāli un maltus baltos piparus. Vāra uz lēnas uguns, pastāvīgi maisot, līdz saldais krējums sabiezē (5 – 7 min.). Noņem no uguns, pievieno 3 – 4 ēdamkarotes sarkano ikru un samaisa. Uzlej mērci uz zivs. Piedevās pasniedz vārītus kartupeļus, kas apkaisīti ar smalki sagrieztām dillēm.