Izvēlieties valsti
+371 67313040
Prece pievienota grozam
 
Iepirkumu grozs ir tukšs

Pasta 'gliemežvāki' ar krējuma – kaviāra mērci'

Sastāvdaļas:


– Pasta 'gliemežvāki'
– 1 sīpols
– 400 ml saldā krējuma
– Sāls
– Sarkanie ikri
1 smalki sagrieztu sīpolu apcep sviestā, līdz tas paliek caurspīdīgs. Pielej 2 glāzes saldā krējuma un vāra uz vidējas uguns, līdz saldais krējums sabiezē (5 – 7 min.). Noņem no uguns, samaisa ar sarkanajiem ikriem (to daudzums pēc vēlēšanās, šis ir tieši tas gadījums, kad putru ar sviestu nesabojāsi). 'Gliemežvākus' vāra ūdenī, kam pievienota sāls, 'al dente' (nepārvārot), saliek uz šķīvjiem un virsū uzlej mērci. Bet var darīt arī otrādāk, iebērt novārītos 'gliemežvākus' pannā ar mērci, samaisa un pēc tam saliek uz šķīvjiem.