Izvēlieties valsti
+371 67313040
Prece pievienota grozam
 
Iepirkumu grozs ir tukšs

Pelmeņi ar laša, krējuma un ikru pildījumu

Sastāvdaļas:


100 ml auksta ūdens vai piena, 1 ola, sāls, 400 miltu, 200 g laša filejas, 1 neliels sīpols, baltie pipari, pētersīļi, krējums, sarkanie ikri Aukstā ūdenī vai pienā (1/2 glāzes) iekuļ jēlu olu, pievienojot nepilnu tējkaroti sāls. Pieber 2 glāzes izsijātu miltu un samīca cietu mīklu.
Lasi (200 g) smalki sakapā ar nazi vai samaļ gaļasmašīnā caur lielo režģi. Nelielu sīpolu smalki sagriež un apcep sviestā līdz caurspīdīgumam. Sajauc ar zivi, pievieno sāli un svaigi samaltus baltos piparus. Mīklu plāni izrullē, izgriež aplīšus, liek uz katra aplīša tējkaroti pildījuma, aizspiež malas. Vāra 5 minūtes vārošā sālītā ūdenī.
Pasniedz ar krējumu, pētersīļiem un sarkanajiem ikriem.