Nav nekā gardāka par plānām pankūkām ar izsmalcinātiem ikriem

Pamatēdieni
4 porcijas

Sastāvdaļas:
Sarkanie ikri: 150 g
Melnie ikri: 50 g
Kviešu milti: 250-300 g
Olas: 2 gab.
Piens: 700 ml
Cukurs: 1-2 ēdamkarotes
Augu eļļa: 20 ml
Sāls: uz naža gala

Pagatavošana:
1. Dziļā traukā sakuļ olas ar cukuru un sāli.
2. Ielej pienu un atkal sakuļ līdz viendabīgai masai.
3. Nelielās porcijās, nepārtraukti maisot, pievieno miltus. Tad ielej augu eļļu un rūpīgi samaisa.
4. Uzkarsētā pannā cep pankūkas 1-2 minūtes no abām pusēm un pilda ar ikriem

Labu apetīti!
Prece pievienota grozam