Cienījamie klienti, lūdzam veikt pasūtījumus savlaicīgi, lai mēs varētu tos piegādāt laikā!      •      Brīvdienās un svētku dienās: * 14.12., 23.12. — 31.12.      •      Veikala darba laiks Rīga: Pr. - Pk.: 09:00 - 17:00.      •      Veikala darba laiks Daugavpili: Pr. - Pk.: 09:00 - 17:00.

Rudzu rupjmaize ar krēmsieru un dabīgajiem ketlaša ikriem

Uzkodas
Sastāvdaļas:
- Ketlaša ikri
- Rudzu rupjmaize
- Krēmsiers
- Svaigi zaļumi

1. Sagrieziet rudzu rupjmaizi nelielos gabaliņos (kvadrātos).
2. Uz katra gabala uzziediet krēmsieru.
3. Kārtojiet ketlaša ikrus uz krēmsiera.
4. Pievienojiet svaigus zaļumus (dilles, pētersīļus vai koriandru) dekorēšanai.

Izbaudiet lielisko garšu.

Svaigi sasaldēti, mazsālīti ketlaša ikri Ikura #1 bez konservantiem 500 g →
Prece pievienota grozam